The Legendary Curry en van Inkel Show

Romantiek, Gevaar en Lust

MORE THAN A FEELING, HET VERHAAL VAN ALFRED LAGARDE, LUISTER JE VANAF NU!

Een audio-monument voor Alfred Lagarde. Dat was er nog niet, en moest er volgens KINK-dj Tim Op het Broek nu maar eens komen. Vandaag is het exact 25 jaar geleden dat hij overleed, en kun je luisteren naar de podcast ‘More Than A Feeling’.

Tim sprak de afgelopen tijd met mensen uit het leven van oud KINK-dj ‘Big Al’, en al hun verhalen over de meest rock ’n roll dj van Nederland zijn nu te horen in de podcast More Than A Feeling! De eerste afleveringen hoor je nu, en wanneer je je via de KINK app abonneert blijf je op de hoogte van de volgende afleveringen die er de komende weken nog aan komen.

“Alfred Lagarde is in mijn jeugd heel dominant aanwezig geweest. In iedere radiocommercial was hij te horen en natuurlijk onnavolgbaar in zijn radioprogramma’s. Ik werd geïnspireerd door zijn passie voor muziek en zijn energie. Maar tegelijk heb ik me jaren afgevraagd; wie was Alfred Lagarde? Wie ging er schuil achter die stem? Dat probeer ik te ontrafelen. Het verhaal van de grootste rock and roll dj van Nederland.” aldus Tim over zijn podcast.

MORE THAN A FEELING

De Alfred Lagarde podcast staat inmiddels online. Luisteren kan via de KINK app, je favoriete podcastapp, of kink.nl/lagarde

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 The Legendary Curry en van Inkel Show

Thema door Anders Norén