The Legendary Curry en van Inkel Show

Romantiek, Gevaar en Lust

vgv

Veel Gevraagde Vragen

image

Waarom ?

Ja ja ik weet dat ik oud wordt maar tot nu toe heb ik nog geen radioprogramma gehoord dat zo leuk was als Curry en van Inkel.

vandaar deze site.

Ik had/heb nog een paar oude tapes met afleveringen van ’the Legendary Curry and van Inkel’ en omdat de kwaliteit van de tapes er met de jaren niet op vooruit gaat heb ik een paar fragmenten van de “shôh” omgezet
in het mp3 formaat en deze op deze web-site gezet.

Deze website bestaat al sinds 1999 onder verschillende url’s maar al zeker iets van 23 jaar op deze plaats.

terug

Is dit legaal ?

Ja.
Ik weet dat muziek beschermd wordt door de Buma/Stemra (heet dat nog zo?) maar de fragmenten bestaan alleen uit het ge-O.H. van de twee. Daarbij komt dat de fragmenten al behoorlijk oud zijn (1984-1987). Overigens woon ik aan de andere kant van de wereld dus hoop ik dat de Buma niet zo’n lange arm heeft 🙂

Veronica

heeft nog rechten op de Shôh, Ik heb een e-mail naar Unico Glorie (in die tijd zelf ook in de Show) gestuurd, en heb antwoord gehad van Joppe van der Reyden. Op dit moment hebben ze geen bezwaar, maar houden een
voorbehoud van rechten. Wat inhoud dat als Veronica zelf een soortgelijk achief gaan opstarten ik deze files moet weghalen.

Ik heb het ook aan Jeroen en Adam zelf gevraagd en ze hadden er absoluut geen problemen mee.thumbnail

terug

En Verder ?

Ik heb intussen wat beslag kunnen leggen op wat meer Webruimte, en zal binnenkort het aantal fragmenten wat uitbreiden. Als jij nog een paar goede afleveringen op tape hebt zou ik die graag van je opnemen en op de site zetten. Laat het me even weten. Ook voor andere Curry en van Inkel links hou ik me aanbevolen.

Sinds het begin van deze site in Augustus 1999 is het aantal fragmenten gestaag gestegen en heb ik via mede-fanaten nieuwe fragmenten, oude brieven, intervieuws en zelfs wat video gekregen.

Ik heb in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van de fragmenten en weer eens wat terug te horen van de
show.

PS: ‘veel gevaagde vragen’ ? nee helemaal niet.. niemand heeft deze vragen ooit gesteld… maar goed.. staat er wel leuk op zo.

terug
thumbnail

Alarm Schijven 1980

ik gebruik deze lijsten om onbekende afleveringen te dateren mischien dat je er zelf ook wat aan hebt

alarm schijven 1980
alarm schijven 1981
alarm schijven 1982
alarm schijven 1983
alarm schijven 1984
alarm schijven 1985
alarm schijven 1986
alarm schijven 1987
alarm schijven 1988
alarm schijven 1989

6 Reacties

 1. Rene 2018-07-08

  Gaaf dank!

 2. Gerard 2018-08-01

  Heel erg leuk, jammer dat de muziek eruit gehaald is. Zou leuk zijn als ik ergens nog de volledige programma’s kan downloaden.
  Ik vond het vroeger echt een heel leuk radioprogramma. Nog iets waar je de tv voor uit zette.

 3. Michel 2019-12-28

  Heerlijk om dit alles weer terug te horen, stond als een huis die show!! fragementen zijn overigens bijna alleen maar van het Curry gedeelte, komt er ook nog wat van inkel ter beschikking?

  Gr Michel

  • fcied 2019-12-29

   Hallo Michel, ik heb de airchecks van Adam gekregen en gedigitaliseerd en ze namen hun eigen helft van de show up. vandaar dat er meer adam dan jeroen tussen staat. Hopenlijk blijft jeroen op http://curryenvaninkel.nl zijn helft uitzenden. (of hij kan ze ook naar mij opsturen en dan doe ik het wel 🙂 )

 4. Jeroen 2022-10-13

  Wanneer ik op de gemarkeerde data klik die te zien zijn onder de balk uitzendingen 1984, 1985 en 1986 dan komt de volgende tekst in beeld : ‘403 forbidden
  Access to this resource on the server is denied !

  Erg jammer, had me er zo op verheugd na zoveel jaren integrale afleveringen van de onnavolgbare Curry en van Inkel te beluisteren.

Laat een reactie achter

© 2024 The Legendary Curry en van Inkel Show

Thema door Anders Norén