The Legendary Curry en van Inkel Show

Romantiek, Gevaar en Lust

100 Jaar Radio op de wereld draait door

via https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/artikelen/radiospecial-dwdd

Op dinsdag 5 november vieren we 100 jaar radio! Met fragmenten uit legendarische radioprogramma’s, beroemde presentatoren van toen en nu en onvergetelijke radiojingles: van Joost den Draaijer tot Spijkers met Koppen, van Lex Harding tot Met Het Oog Op Morgen. Matthijs wordt bijgestaan door Gerard Ekdom, die de avond ‘aan elkaar schuift’. De uitzending is niet alleen te volgen op NPO 1, maar ook op NPO Radio 1!

Giel is terug met zijn Giel Mobiel, New Cool Collective speelt een medley van bekende en minder bekende radio-tunes en mister Candlelight, Jan van Veen, brengt speciaal voor deze gelegenheid een gedicht.

Jellie Brouwer van Kunststof Radio interviewt Willem van Kooten en Simone Walraven,

Herman van der Zandt spreekt namens Met Het Oog Op Morgen het illustere duo Curry & Van Inkel,

Dolf Jansen en Felix Meurders van Spijkers met Koppen bespreken Langs de Lijn met commentatoren Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu, Mattie & Marieke maken speciaal voor DWDD het radiogeluid van 100 jaar Nederlandse radio en

Ruud de Wild praat met Radio Veronica-legende Lex Harding.

De DWDD Radiospecial is dinsdag 5 november om 19.00 uur te zien en te horen bij BNNVARA op NPO 1 en op NPO Radio 1.

Dank je voor de ‘heads up’ Roel !!!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 The Legendary Curry en van Inkel Show

Theme by Anders Norén