The Legendary Curry en van Inkel Show

Romantiek, Gevaar en Lust

periscoop op !!

via http://showvandaag.nl/curry-van-inkel-maken-samen-uitzending-in-auto

Jeroen van Inkel en Adam Curry hebben vanmiddag live vanuit de auto op de A4 en de A10 een uitzending gemaakt van hun ooit berepopulaire radioprogramma Curry & Van Inkel. Jeroen bracht Adam naar het Amstel Station waar Adam zijn reis per trein vervolgde, uiteindelijke bestemming onbekend.

De uitzending werd live uitgezonden via Periscope. Van Inkel zat tijdens de rit achter het stuur terwijl Adam de muziek bediende, samen praten ze vervolgens de intro’s van de liedjes vol (het zijn toch DJ’s hè). Adam gaf tijdens de rit aan best vaker een programma met Jeroen te willen maken, tenzij mensen geld zouden doneren. Als subtitel voor dat programma Adam heeft Adam het volgende idee: “Bejaarde discjockeys die koffie drinken in hun auto”.

Jammer genoeg bewaard periscope de videos niet. Als iemand het heeft opgenomen hou ik me aanbevolen.

landscape !!!!

 

 

capitein curry

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 The Legendary Curry en van Inkel Show

Thema door Anders Norén