The Legendary Curry en van Inkel Show

Romantiek, Gevaar en Lust

volledige uitzendingen

Ik krijg regelmatig de vraag of ik iemand de volledige uitzendingen wil opsturen. Omdat het 2 DVD zijn moet ik meestal nee zeggen. In de aankomende weken ga ik de volledige uitzendingen in de normale directory structuur zetten, dus als je het wilt downloaden dan weet je waar je kan kijken.

Om te beginnen heb ik 1984 op de server gezet.

Ik laat ze er een week of 2 opstaan, dan haal ik ze weer weg en begin aan 1985. Dus geef het door zou ik zeggen.

groetjes,
tom

Next Post

Previous Post

5 Comments

 1. Jacco August 11, 2008

  WOW…! Damn Tom, Good on ya..
  toppie toppie toppie

 2. ldb August 23, 2008

  Super zeg, lekker hoor die uncut versies. Dit is genieten. Kan niet wachten op de rest. Thanks!!

 3. ®oge® August 27, 2008

  Als je wil kan ik de bestanden voor je hosten, zodat het archief bewaard blijft.

 4. Theo March 17, 2017

  Luisterde tot voor kort met veel plezier hier Azie naar de jaren 80 uitzendingen. Om 1 of andere reden krijg ik op elke uitzending tegenwoordig een 403 – forbidden error. iemand enig idee hoe ik weer naar Ce/vI kan luisteren??

  Groeten uit Thailand

Leave a Reply

© 2019 The Legendary Curry en van Inkel Show

Theme by Anders Norén